پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۲۳۷۱۲
۱۴:۳۲
۱۴۰۱/۱۱/۲۱

شناسایی ۱۱۴ بیمار و ۴ فوتی جدید کرونا در ایران

شناسایی ۱۱۴ بیمار و  ۴ فوتی جدید کرونا در ایران
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت جدیدترین آمار کرونا در کشور را اعلام کرد.
۱۴:۳۲
۱۴۰۱/۱۱/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۲۱۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۷۳۰ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۱۳۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۰۶ هزار و ۷۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۶ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۳۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۷۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۸ هزار و ۱۲۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۲۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۷۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

به گزارش وبدا، در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کرونا کووید ۱۹
ارسال پیام
captcha