پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۴۱
کد خبر:۸۲۴۸۵۲
۲۳:۱۷
۱۴۰۱/۱۱/۲۶

بازداشت ۴ تروریست در الانبار و سامراء

بازداشت ۴ تروریست در الانبار و سامراء
مرکز اطلاع‌رسانی نظامی ارتش عراق از دستگیری چهار تروریست در الانبار و سامراء خبر داد.
۲۳:۱۷
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

نیروهای امنیتی عراق روز چهارشنبه در ادامه تلاش های خود برای تعقیب تروریست ها، چهار تروریست را در دو استان الانبار و صلاح الدین دستگیر کردند.

نیروهای امنیتی عراق در مناطق مختلفی از الانبار و سامراء، طی عملیاتی پیش‌دستانه و با تلاش‌های متمایز واحد اطلاعات و امنیت فرماندهی ستاد عملیات سامرا و لشکر پنجم و دهم و با همکاری با نیروهای اطلاعاتی چند تروریست را رصد کردند.

در این عملیات چهار تروریست تحت تعقیب دستگاه قضایی عراق براساس احکام ماده ۴ تروریسم در شهرهای الرمادی، الرطبه، سامراء و تکریت دستگیر و تحویل مراجع ذیصلاح داده شدند.

هسته‌های مخفی داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند و نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش، به پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر کشور ادامه می دهند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha