پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۸۲۵۸۰۰
۰۸:۵۲
۱۴۰۱/۱۲/۰۲

چرا اتوبوس‌های جدید ناوگان شهری اهواز هنوز راه نیفتاده‌اند؟

چرا اتوبوس‌های جدید ناوگان شهری اهواز هنوز راه نیفتاده‌اند؟
رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز در مورد علت وارد نشدن اتوبوس‌های جدید خریداری شده به ناوگان حمل و نقل شهری توضیحاتی ارائه داد.
۰۸:۵۲
۱۴۰۱/۱۲/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

رضا بزاززاده در خصوص دلیل فعالیت نکردن اتوبوس‌های جدید اهواز اظهار کرد: روز ۲۲ بهمن‌ماه ۴۰ اتوبوس جدید در اهواز رونمایی شد، اما تاکنون وارد چرخه فعالیت نشده‌اند. ۲۰ دستگاه از مجموع این اتوبوس‌های جدید هنوز پلاک ندارند و در حال رایزنی هستیم تا مجوز فعالیت اتوبوس‌ها بدون پلاک دریافت شود.

وی افزود: در شهر‌هایی مانند اصفهان و تهران مجوز تردد بخشی از این اتوبوس‌های بدون پلاک را دریافت کرده‌اند، اما هنوز پلیس راهور اهواز این مجوز را صادر نکرده است بنابراین در حال رایزنی با استاندار خوزستان هستیم.

رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفت: ۲۰ دستگاه دیگر پلاک دارند که در حال تامین راننده و طی مراحل اداری هستیم تا این اتوبوس‌ها نیز وارد چرخه فعالیت شوند و حداکثر تا ۱۰ روز آینده وارد خطوط می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha