پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۸:۰۳
کد خبر:۸۲۷۴۳۷
۱۷:۲۷
۱۴۰۱/۱۲/۱۰

سلاح‌های آلمانی جان مردم اوکراین را نجات می‌دهند

سلاح‌های آلمانی جان مردم اوکراین را نجات می‌دهند
وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که اگر وضعیت جنگ تحمیل شود، ارتش ملی قادر به حفاظت از کشور نیست.
۱۷:۲۷
۱۴۰۱/۱۲/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

«بوریس پیستوریوس»، وزیر دفاع آلمان در کنفرانس فراکسیون حزب دموکرات اجتماعی آلمان عنوان داشت که علت این امر ضعف پایگاه مادی و کمبود شدید تعداد افراد نیروهای مسلح آلمان است.

وی گفت: ما ارتشی نداریم که از توانمندی‌های دفاعی برخوردار باشد. ما نیروهای مسلحی نداریم که بتواند از ما در مقابل یک جنگ هجومی شدید حفاظت کند.

به گزارش روسیا الیوم، پیستوریوس تصریح کرد: آلمان باید هزینه‌ها را برای به روزرسانی ارتش بیشتر کند، چراکه تعهدات مشخصی در قبال دیگر کشورهای عضو در ناتو دارد. ما باید شکاف‌هایی که طی ۳۰ سال اخیر بروز پیدا کرد، پر کنیم.

این وزیر آلمانی از موارد کمبودهای ارتش، به کمبود کادر و پرسنل و کمبود تجهیزات و تسلیحات به ویژه پس از کمک به اوکراین اشاره کرد و بر لزوم جبران آن تاکید کرد.

او افزود: «هرچقدر هم که ممکن است برای برخی عجیب به نظر برسد، سلاح‌های آلمانی اکنون جان مردم اوکراین را نجات می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha