پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۶:۴۶
کد خبر:۸۳۰۰۳۳
۲۰:۲۷
۱۴۰۱/۱۲/۲۳

آغاز موج دوم بارش‌ها در خوزستان از فردا

آغاز موج دوم بارش‌ها در خوزستان از فردا
مدیرکل هواشناسی خوزستان از آغاز موج دوم بارش‌ها در سطح استان از روز چهارشنبه خبر داد.
۲۰:۲۷
۱۴۰۱/۱۲/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی امروز بارش‌های پراکنده، مه یا مه رقیق را در برخی نقاط استان خوزستان نشان می‌دهد.

وی افزود: موج دوم بارش‌ها از عصر روز چهارشنبه تا اواخر روز پنجشنبه سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط تا شدید گاهی تندبادهای لحظه‌ای در اغلب مناطق استان خوزستان، احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد و احتمال بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

سبزه‌زاری افزود: از اوایل وقت تا اواسط وقت روز پنجشنبه در مناطق غربی، جنوب غربی و بعضا مرکزی استان خوزستان مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۲۳.۵ و دزپارت با ۹.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۱۶ و ۲۰ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha