چه کسی پاسخگوی اشتباهات پزشکان است ؟
پارگی شاهرگ آئورت هنگام جراحی کيسه صفرا ، به مرگ بيمار انجاميد
به گزارش آفتاب نیوز، 
در پی فوت بيماری با نام شيرين عطر خانی دربيمارستان بانک ملی تهران خانواده اين بيمار علت فوت بيمارشان را اشتباه و کوتاهی پزشک معالج در حين عمل جراحی دانسته و خواستار رسيدگی به اين امر شدند.
آنها ادعا می کنند بيمار فوت شده که کارمند بانک نيز بوده است ، برای جراحی کيسه صفرا به بيمارستان بانک ملی مراجعه می کند که در اثر اشتباه پزشک معالجش در حين عمل جراحی و پارگی شاهرگ جان خود را از دست می دهد.
خانواده متوفی از تاييد علت مرگ " پارگی شاهرگ آئورت" از سوی پزشک قانونی خبر داده اند و می گويد پزشک قانونی ارايه اطلاعات تکميلی را به يک ماه ديگر موکول کرده است .
پس از پيگيريهای متعدد مسوولين پزشکی قانونی از دادن اطلاعات علت فوت شيرين عطرخانی خود داری کرده و می گويند اطلاعات فقط به بستگان درجه يک متوفی داده می شود.
پزشک جراح متوفی نيز دراين باره گفت : تاکنون شکايتی از سوی بستگان بيمار فوت شده صورت نگرفته و تا هنگام تشکيل دادگاه ، طی شدن مراحل قانونی ومشخص شدن حکم نمی توان در مورد آن صحبت کرد .