کد خبر: ۸۳۱۸۷۲
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۲
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران از وقوع آب گرفتگی در دو نقطه از شمال پایتخت به دلیل بارندگی در ساعات اخیر خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا جعفری با اشاره به بارش شدید باران در تهران طی ساعات اخیر گفت: به دنبال این بارش، شاهد آب‌گرفتگی در زیرگذر قیطریه بودیم.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران با بیان این که در خیابان حضرت ولیعصر (عج) نیز آب گرفتگی رخ داد، خاطرنشان کرد: حجم بارش بسیار زیاد بود و در مدت کوتاهی اتفاق افتاد و منجر به آب‌گرفتگی در این ۲ نقطه شد.

وی افزود: نیرو‌های ما در این مناطق حضور یافته و نسبت به رفع مشکل اقدام کردند و آب‌گرفتگی در این دو بخش انجام شد.

جعفری در پاسخ به این پرسش که آیا بارش برف در مناطق شمالی مشکلی برای شهروندان ایجاد کرد یا خیر، گفت: ما شاهد بارش تگرگ و برف در شمال شهر بودیم که با توجه به دمای هوای فصل بهار، روی زمین نماند و مشکلی به وجود نیامد.

وی در ادامه گفت: بیشترین میزان بارش در منطقه یک روی داد، اما در مناطق دو و چهار نیز شاهد بارش شدید باران بودیم.

به نوشته پایگاه خبری شهر، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران اعلام کرد: خوشبختانه با حضور نیرو‌ها توانستیم شرایط را کنترل کنیم و جز دو موردی که عنوان شد، آب‌گرفتگی در معابر نداشتیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین