پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۸۳۲۶۲۶
۰۷:۳۱
۱۴۰۲/۰۱/۱۴
تداوم تنش‌ها بر سر حجاب

اطلاعیه عجیب وزارت علوم درباره حجاب دانشجویان

اطلاعیه عجیب وزارت علوم درباره حجاب دانشجویان
بر اساس خبر برخی رسانه‌ها به نظر می‌رسد وزارت علوم در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۲، اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرده که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت نظر این وزارتخانه از ارائه خدمات به دانشجویانی که قوانین و مقررات دانشگاه‌ها در خصوص حجاب را رعایت نکنند، معذورند.
۰۷:۳۱
۱۴۰۲/۰۱/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

در حالی که در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعیه تازه‌ای منتشر نشده، اما برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که این وزارتخانه در موضوع پوشش و حجاب اطلاعیه‌ای صادر کرده است.

متن اطلاعیه وزارت علوم به این شرح است:

«ضمن تبریک آغاز سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده فهیم، فرهیخته و فرزانه دانشگاهی و تشکر از قاطبهJ دانشجویان عزیزی که با رعایت قانون در حوزه پوشش و حفظ شؤونات دانشجویی، ارزش عفاف و حجاب را در محیط دانشگاه وظیفه خویش دانسته و از این طریق حریم علم‌آموزی و یادگیری دانشگاه را بیش از پیش ارج می‌نهند، اعلام می‌دارد که کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ارائه خدمات آموزشی، رفاهی و ... به معدود دانشجویانی که قوانین و مقررات دانشگاه‌ها در این خصوص را رعایت ننمایند، معذور خواهند بود.»

بر اساس این گزارش، چند روز قبل نیز وزارت کشور با صدور بیانیه‌ای تاکید کرده بود: «هیچ‌گونه عقب‌نشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزش‌های سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیر قابل تردید همواره از اصول عملی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.»

معاون وزیر بهداشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی به دانشجویان فاقد حجاب، خدمات ارائه نخواهند کرد!

همچنین براساس گزارش وزارت بهداشت، عباس شیراوژن، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی خطاب به دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی نوشت: از دانشجویان عزیز می‌خواهیم تا پوشش حرفه‌ای را که با گوهر گرانقدر «عفاف» پیوند خورده و ارزشی انسانی و اخلاقی به شمار می‌آید، ارج نهند تا دختر دانشجوی مسلمان در محیط تولید علم نه با ظواهر که با دانش و تفکرش شناخته شود و با حجب و حیای ذاتی و حفظ کرامت خود، در مسیر ارتقای علمی خویش گام بردارد. دختر دانشجوی ایرانی به ملت بزرگی تعلق دارد که برای دست یافتن به استقلال به پاخاست و با همت مردان و زنان مؤمن و فداکار خود، اختیار ادارۀ کشور خویش را به دست گرفت تا به رغم ادعا‌های جهان غرب که از رنسانس به این سو تنها خود را تمدن می‌داند و فقط نسخه‌های تمدنی خود را برای دیگر ملت‌ها تجویز می‌کند، در علم و فناوری و نیز در فرهنگ و سبک زندگی، مستقل باشد و مطابق با ارزش‌ها و هنجار‌های خود عمل کند. در پایان از قاطبه دانشجویان عزیزی که نسبت به رسالت علمی و فرهنگی خود اهتمام دارند و خود را ملزم به رعایت پوشش قانونی و حرفه‌ای می‌دانند، سپاسگزاری کرده و تصریح می‌کند که مراکز آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ارائه خدمات به معدود دانشجویان فاقد حجاب اسلامی، معذور خواهد بود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
وزارت علوم حجاب
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
نازنین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
همه دانشگاههای دنیا برای خودشون قوانینی دارند و همه ملزم به رعایت آنها هستند. خیلی هم خوبه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
شعبون بی مخ ها مربوط به دوران قبل نبوده ... برای یه حقوق که نباید هر کاری کرد .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
مردم می گویند اصلاح طلبان طرفدار بی حجابی برای رای آوردن هستند والان متوجه شدیم داشتن حجاب در دانشگاه عجیب است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
اطلاعیه عجیب !!!!! به بخشید برای سایت شما داشتن حجاب عجیب است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
باید در اجرای احکام الهی نترسید. آفرین بر وزارت علوم.
پاسخ
احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
خدا را شکر بالاخره حرکت درستی انجام شد.از مسئولین وزارت علوم تشکر می کنیم و تقاضا داریم بدون هیچ واهمه ای محکم بایستند.ما دانشگاهیان کاملا حامی این بخشنامه هستیم
پاسخ
ناشناس
دقیقا به هوچی گری رسانه های اصلاحاتی نباید اهمیت داد اینا مامور اوامر ارباب هستن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
پوشش دانشجویان دختر که در دانشکاهها خوب است. چرا این اطلاعیه را صادر کردید؟
پاسخ
ناشناس
دوست داشتیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
کاش از دادن خدمات به اختلاسگران هم جلوگیری بعمل میومد
پاسخ
سید مهدی علم الهدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
دانشجویان بد حجاب را دستگیر و اعدام کنید
پاسخ
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
متاسفانه وقتی مدیران نادان و ناکارآمد بر مسند مدیریت تکیه زنند نتیجه ای جز بحران زایی مجدد نخواهد داشت.
پاسخ
ناشناس
دانا فقط شما اصلاحطلبان در نفاق به درجات والایی از اندیشه دانایی رسیدید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
راه اندازی جنگ بین مردم ومتعصبین حداقلی ادامه دارد
پاسخ
ناشناس
اها حتما شما اکثریت هستید ۶ ماه شده دوباره یه فراخوان بدید بخندیم :)
ناشناس
یه نگاه به نظرات و لایکا بکن بعد حرف بزن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
بسیار عالی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
هیچ امیدی به کاستن از تنش های میان مردم و حاکمیت نیست . بکجا می‌خواهند بروند ؟ با شدت عمل به خشم مردم می‌افزایند
ناشناس
همینی که هست ناراحتید میتونید دوباره شلوغ کنید
ناشناس
مردم مردم نکن خشمگین شید ببینم میخواید چکار کنید :)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴
کاش چنین اطلاعیه ای صادر نمیشد. ما از سطح پوشش دانشجویان در دانشگاه دولتی راضی هستیم. بجای چنین اطلاعیه از وضع موجود قدردانی میشد.
خیلی عجله کردید.
پاسخ