آفتابنیوز :
آفتاب: رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از تعیین مهلت یک هفتهای به سازمان هواپیمایی کشوری برای ارائه اسناد و مدارک مربوط به افزایش قیمت بلیت هواپیما به این سازمان خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصاد و صنعت آفتاب، کیومرث جلیلیان گفت: «سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مستندات قانونی را از سازمان هواپیمایی کشوری برای افزایش قیمت بلیت هواپیما درخواست کرده است که باید روشن شود که آیا این افزایش قیمت قانونی بوده است یا خیر؟ به این معنا که این افزایش قیمت از لحاظ شکلی و از لحاظ ماهیتی چگونه رخ داده است».
معاون وزیر بازرگانی افزود: «اگرچه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان معتقد است که برای افزایش قیمت بلیت هواپیما زمان مناسبی در نظر گرفته نشده است اما اگر این افزایش قیمت بر اساس قانون صورت گرفته باشد قطعا مشکل خاصی وجود نخواهد داشت».
وی تصریح کرد: «شورای عالی هواپیمایی برای تعیین قیمت بلیت هواپیما و اعمال آن اختیار قانونی دارد، اما مطابق معمول و روال سالهای اخیر، این شورا باید قبل از استفاده از اختیار قانونی خود برای افزایش قیمت بلیت هواپیما مراتب را با سایر مراجع ذی صلاح ازجمله سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، وزارت بازرگانی و بخشهایی از دولت هماهنگ کند».
جلیلیان گفت: «زمانی که کل کالاها و خدمات در دنیا و ایران، روند کاهشی به خود گرفته و مردم انتظار دارند این کاهش قیمتها را لمس کنند، اگر مجموعه ای بخواهد افزایش قیمت دهد کار مناسبی انجام نداده است. اما اگر مستندات سازمان هواپیمایی نشان دهنده غیرقانونی بودن افزایش قیمت بلیت هواپیما باشد، یقینا برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت».