پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۳۳۸۲۳
۱۶:۰۸
۱۴۰۲/۰۱/۲۰
ادامه روند افزایشی آمار‌های کرونا در کشور

شناسایی ۸۴۶ بیمار و ۴۲ فوتی جدید کرونا در ایران

شناسایی ۸۴۶ بیمار و ۴۲ فوتی جدید کرونا در ایران
در شبانه روز گذشته متاسفانه مجددا جان‌باختگان ناشی از کرونا در کشور افزایش داشته و ۴۲ بیمار جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
۱۶:۰۸
۱۴۰۲/۰۱/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

از دیروز تا امروز ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۴۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۸۲۸ نفر رسید.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۶۱۳ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۱۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۸۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۴۹ هزار و ۶۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۷۷۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۳۶۶ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۷۷۰ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۸ هزار و ۹۰۷ دُز رسید.

در حال حاضر ۱۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۷۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۷ شهر در وضعیت زرد و ۱۲۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha