این پیشخدمت در حال شعلهور کردن ظرف غذا بود که گیاهان مصنوعی داخل رستوران، آتش گرفتند و شعلههای آتش به سرعت به همه جا زبانه کشید.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، شعلهور کردن یا «فلامبه»، تکنیکی شامل دمیدن شعله بر سطح غذا است که معمولا برای دادن طعم دودی به غذا استفاده میشود. این تکنیک همچنین برای مشتریان جذابیت بصری دارد.
به گزارش رسانهها، حال یکی از مجروحان بسیار وخیم گزارش شده و پنج تن دیگر نیز دچار جراحات شدید شدند هرچند شدت مصدومیت آنها تهدیدکننده نیست.
شهردار مادرید، گفت: اگرچه آتش به سرعت خاموش شد اما دود زیادی ایجاد کرد.
او با اشاره به اینکه آتش، ظرف ۱۰ دقیقه خاموش شد، اضافه کرد: اگر آتشنشانان دیرتر به محل حادثه میرسیدند، تعداد قربانیان بیشتر میشد.