کد خبر: ۸۳۶۶۶۴
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۷

امیرعبداللهیان: ایده‌ها و ابتکاراتی برای بهبود وضعیت در لبنان داریم

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود، امروز بعدازظهر وارد بیروت، پایتخت لبنان شد.
امیرعبداللهیان: ایده‌ها و ابتکاراتی برای بهبود وضعیت در لبنان داریم
آفتاب‌‌نیوز :

وی در بدو ورود به این کشور در خصوص برنامه های خود گفت: ما امروز در بیروت هستیم تا بار دیگر حمایت قوی جمهوری اسلامی ایران را از ملت، دولت، ارتش و مقاومت در لبنان اعلام کنیم. این سفر فرصتی است برای مشورت های بیشتر با مقامات لبنان در خصوص مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی.

امیرعبداللهیان افزود: تحولات جدیدی در منطقه در هفته های اخیر به وقوع پیوسته که نتیجه آن را برای کل منطقه، جهان اسلام و از جمله لبنان خیر می‌دانیم. ایران در قبال تنش ها و بحران های منطقه ای همواره از گفتگو و مذاکره حمایت کرده و جنگ را راه حل نمی‌داند.

وی ادامه داد: ما از درگیری های نظامی در سودان نگران هستیم. همه تلاش های خود را برای تمرکز و تقویت صلح در منطقه از جمله در افغانستان، یمن، اوکراین، سودان و لیبی ادامه خواهیم داد.

وزیر خارجه کشورمان همچنین در خصوص مناسبات دوجانبه با لبنان گفت: در خصوص مناسبات دوجانبه تهران و بیروت، ایده ها و ابتکاراتی برای بهبود وضعیت در لبنان داریم و در دیدارهای امروز و فردا خود با مقامات کشور دوست و برادر لبنان به مشورت خواهیم گذاشت.

امیرعبداللهیان در آخر تصریح کرد: مایلم در پایان تاکید کنم که در شرایط جدید منطقه ای و در شرایط مثبت و سازنده منطقه ای ما امنیت، رفاه و پیشرفت لبنان را امنیت و رفاه و پیشرفت منطقه و ایران می‌دانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین