کدو تنبل بافتی کرمی ایجاد میکند و انبه طعمی شیرین به بستنی میبخشد. به گزارش سایت هلث شات, همان طور که میدانید ادویهها و چاشنیها به بستنی گرما و طعم میدهند. مواد لازم: ۱ فنجان پوره کدو تنبل ۱ فنجان تکههای انبه منجمد ۱ فنجان شیر نارگیل ۱/۲ فنجان عسل ۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده کمی نمک طرز تهیه بستنی ادویه دار: در مخلوط کن یا غذاساز، پوره کدو تنبل، انبه یخ زده، شیر نارگیل، عسل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط را در یک ظرف مناسب قرار دهید و به فریزر منتقل کنید. حداقل ۴ ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.
فراموش نکنید هر ۳۰ دقیقه یکبار، مخلوط را از فریزر خارج کرده و دوباره آن را به مدت ۱-۲ دقیقه هم بزنید تا بلورهای یخی که ممکن است ایجاد شده باشند، جدا شوند. این کار را تا زمانی که بستنی منجمد شود تکرار کنید. جوز هندی در واقع میتواند به شما در دستیابی به درمان برخی از مشکلات پوستی کمک کند تا پوستتان را نرمتر و سالمتر کند. به دلیل ویژگیهای ضد باکتریایی، جوز هندی ممکن است هالیتوسیس یا همان بوی بد دهان را درمان کند. همانطور که میدانید، بوی بد دهان معمولا نتیجه ایجاد باکتریهای موجود در دهان شماست. جوز هندی به راحتی میتواند ناحیه دهان را از این باکتریها خلاص کند. به همین دلیل است که جوز هندی یک ماده بسیار رایج در بسیاری از مارکهای خمیردندان است.