کد خبر: ۸۳۶۹۴۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۶
دهقان گفته پیشنهاد مذاکرات حقوقی ایران و آمریکا را به دولت ارائه دادیم

پیشنهاد معاون رئیسی برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: بهترین راه برای تعیین خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، مذاکرات حقوقی بین ایران و آمریکا است.
پیشنهاد معاون رئیسی برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا
آفتاب‌‌نیوز :

محمد دهقان درباره پیشنهاد معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری برای مذاکرات ایران و آمریکا در خصوص تعیین خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: مذاکراتی هنوز انجام نشده است بلکه ما فقط در این زمینه به دولت پیشنهاد داده‌ایم. در موضوع خسارات وارده به ایران، طبق رای دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه باید در طول دو سال مذاکرات، میزان خسارات تعیین شود.

وی ادامه داد: بر این اساس پیشنهاد ما این است که این مذاکرات حقوقی در دیوان رسیدگی به اختلافات ایران و آمریکا که از ۴۰ سال پیش در لاهه تشکیل شده است، دنبال شود. آنجا سه داور از طرف ایران، سه داور از طرف آمریکا و سه داور هم داور وسط حضور دارند که این داوران وسط را دیوان عالی کشور هلند تعیین می‌کند. یک نماینده ما در آن دیوان داریم و یک نماینده هم آمریکا دارد.

معاونت حقوقی رئیس جمهور افزود: بهترین راه برای این مذاکرات حقوقی، مذاکره بین نماینده ما و آمریکا در همان دیوان است، چون جای آن مشخص است و یک موضوع نهادینه شده است و نیاز به تشکیلات جدید ندارد. در این سال‌ها هم مذاکراتی بین طرفین در موضوعاتی از جمله موضوعات حقوقی، دعاوی و خسارات انجام شده است. این مذاکرات به صورت طبیعی تا الان انجام شده است.

دهقان در پایان گفت: ما پیشنهاد شفاهی خود را به دولت داده‌ایم و پیشنهاد کتبی را هم می‌دهیم و فکر نمی‌کنم کسی مخالفت داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
4
گذشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
16
150میلیارد دلار که بعد از امضا برجام کجا خرج شد؟
بخاطر همین ترامپ از برجام خارج شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
13
خوبه والا!
همان خواسته آقای خاتمی، مرحوم رفسنجانی و آقای روحانی است.........
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
15
کفن پوشان
دلواپسان
کجایید کجایید
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین