قیمت انواع گوشت قرمز و مرغ در دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
نوع مرغ |
قیمت(تومان) |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق |
۸۸,۵۰۰ |
مغز ران بدون پوست بدون استخوان |
۹۹,۵۰۰ |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق |
۹۹,۰۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال |
۹۹,۴۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو |
۹۵,۵۰۰ |
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال |
۸۸,۰۰۰ |
بال کبابی ساده - بدون نوک بال |
۶۷,۰۰۰ |
بازوی کبابی ساده |
۴۴,۵۰۰ |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده |
۵۹,۰۰۰ |
فیله مرغ |
۱۲۹,۷۰۰ |
گردن مرغ بدون پوست |
۲۰,۰۰۰ |
شنیتسل بدون آرد |
۱۲۰,۲۰۰ |
جوجه چینی |
- |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده |
۱۲۲,۲۰۰ |
جوجه کباب بااستخوان ساده |
- |
پا چینی ۱۰ عددی مرغ |
- |
مرغ کنتاکی |
- |
دل مرغ پاک کرده |
۱۹,۰۰۰ |
جگر مرغ |
۱۸,۰۰۰ |
سنگدان مرغ |
۱۹,۰۰۰ |
پای مرغ |
۹,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی |
۱۱۰,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی |
۶۸,۰۰۰ |
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی) |
۹۹,۰۰۰ |
مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) |
- |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی) |
۶۲,۵۰۰ |
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی |
- |
تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی |
۵۵,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی |
۴۸,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی |
۲۹,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی |
۲۲,۹۰۰ |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
راسته با استخوان گوسفندی |
۲۷۶,۰۰۰ |
ران کامل ممتاز گوسفندی |
۳۹۵,۰۰۰ |
کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۳۱۵,۰۰۰ |
ران پاک کرده گوساله |
۲۷۵,۰۰۰ |
سر دست پاک کرده گوساله |
۲۶۰,۰۰۰ |
گردن گوسفندی |
۲۱۰,۰۰۰ |
قلوگاه گوساله |
۱۹۵,۰۰۰ |
گردن گوساله |
۱۸۰,۰۰۰ |
قلم گوساله |
۹۵,۰۰۰ |
سردست گوسفندی |
۳۱۰,۰۰۰ |
ماهیچه گوساله |
۲۷۰.۰۰۰ |
دمبالیچه گوسفندی |
۲۲۰.۰۰۰ |
نیم شقه سردست گوسفند |
۳۲۵.۰۰۰ |
شقه لاشه گوسفندی |
۳۴۰,۰۰۰ |
نیم شقه ران گوسفندی |
۳۷۰,۰۰۰ |
منبع: تحلیل بازار