پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۸۳۷۸۲۸
۰۹:۱۹
۱۴۰۲/۰۲/۱۳
روابط عمومی سپاه دامغان اعلام کرد:

جزئیات حادثه در یکی از مراکز سپاه در دامغان / ۲ نفر به شهادت رسیدند

جزئیات حادثه در یکی از مراکز سپاه در دامغان / ۲ نفر به شهادت رسیدند
روابط عمومی سپاه دامغان در اطلاعیه‌ای از بروز حادثه در حین جابجایی مهمات در یکی از مراکز آماد و پشتیبانی سپاه در حومه شهر دامغان خبر داد.
۰۹:۱۹
۱۴۰۲/۰۲/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

روابط عمومی سپاه دامغان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عصر روز دوشنبه در حین جابجایی مهمات در یکی از مراکز آماد و پشتیبانی سپاه در حومه شهر دامغان به علت بروز حادثه، انفجاری رخ داد.

بر اساس این گزارش در پی بروز حادثه انفجار حین تفکیک وجداسازی مهمات ضایعاتی در مرکز آماد و پشتیبانی سپاه در حومه دامغان دو تن از کارکنان این مرکز به نام‌های جمال شبستانی و علی علی حسینی به مقام رفیع شهادت نائل آمدند و سه نفر دیگر از کارکنان نیز مجروح و در بیمارستان بستری و در حال درمان هستند.

با تبریک و تسلیت شهادت شهدای این حادثه به خانواده‌های معظم و نیز همکاران شریف آنان متعاقباً آیین‌های تشییع و خاکسپاری پیکر‌های مطهر شهیدان اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سپاه دامغان
ارسال پیام
captcha