پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۴:۲۳
کد خبر:۸۴۰۰۶۰
۲۰:۳۶
۱۴۰۲/۰۲/۲۴

از مجازات‌های تکمیلی در پرونده‌های سرقت استفاده کنید

از مجازات‌های تکمیلی در پرونده‌های سرقت استفاده کنید
دادستان تهران گفت: رئیس قوه قضاییه درخصوص موضوع سرقت، تأکید ویژه‌ای دارد و در تمام جلسات شورای عالی قضایی در این خصوص مباحثی را مطرح می‌کند.
۲۰:۳۶
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

علی صالحی در جلسه با قضات رسیدگی کننده به جرم سرقت با تقدیر از همکاران شعب ویژه سرقت، اظهار کرد: سرقت در سطوح خرد و کلان برای دستگاه قضایی یک خط ممنوعه است.

وی افزود: پیامدهای سرقت فقط به محدود به مال سرقتی نیست بلکه پیامدهای روانی دارد که ممکن است تا سال‌ها اثر منفی از جمله افسردگی و دیگر آثار روانی کوتاه مدت و دراز مدت به همراه داشته باشد.

دادستان تهران بیان کرد: پرونده‌های سرقت را جدی بگیرید و در این زمینه تسریع دهید، زیرا اگر برخورد جدی و قاطع داشته باشیم مرتکبان جسارت خود را از دست خواهند داد.

صالحی خطاب به قضات تاکید کرد: قرارهای تأمین و دستورات قاطع جدی و کاربردی داشته باشید و نباید موضوع سرقت در جامعه عادی جلوه داده شود و قبح آن ریخته شود.

صالحی گفت: دست همکاران در مجازات تکمیلی باز است و قضات در این زمینه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha