کد خبر: ۸۴۲۲۰
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۳

نان سیب‌زمنی به بازار می‌آید

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی از افتتاح خط تولید آزمایشی نان ترکیبی در خراسان رضوی خبر داد و گفت: «دانش فنی تولید نان ترکیبی از آردهای سیب زمینی و ذرت، حاصل تلاش یک سال و نیمه همکاران موسسه تحقیقات فنی و مهندسی است. در این نان از آرد سیب زمینی و ذرت به عنوان بخشی ( تا20 درصد) از آرد پایه استفاده می‏شود». 

به گزارش سرویس اقتصاد و صنعت آفتاب، ارژنگ جوادی مهم‏ترین تاثیر تولید این نوع نان را کاهش وابستگی به محصول گندم در شرایط خشکسالی دانست و خاطر نشان کرد: «نان تولیدی به این روش ماندگاری بیشتر، ارزش غذایی بالاتر، ضایعات کمتر و طعم و مزه بهتری خواهد داشت». 

وی افزود: «انواع نان‏های سنتی و صنعتی با استفاده از این آرد قابل استفاده است. محصولاتی که در ترکیب آرد استفاده می‏شوند، یا تولید مناسبی در کشور داشته و یا این که در بازارهای جهانی دسترسی مناسبتری دارند». 

جوادی دلیل راه اندازی خط تولید نان ترکیبی در خراسان رضوی را تحقیقات و پتانسیل مناسب این استان در تامین مواد اولیه نان ترکیبی دانست و گفت: «بودجه این خط تولید از اعتبارات ملی استانی تهیه شده است و امیدواریم طی سال آینده در 5 استان دیگر این خط تولید را راه اندازی کنیم». 

وی دو شرط تولید مناسب سیب زمینی و تهدید تولید گندم را عامل موثری در انتخاب نقاط بعدی خط تولید نان ترکیبی معرفی کرد و افزود: «نان ترکیبی حداکثر 10 درصد گرانتر از نان معمولی خواهد بود». 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین