پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۴۵۹۲۲
۱۹:۳۵
۱۴۰۲/۰۳/۲۵
تداوم اجرای احکام، علی رغم صدور عفو؛

روح‌اله نخعی به زندان فراخوانده شد

روح‌اله نخعی به زندان فراخوانده شد
روح اله نخعی روزنامه‌نگار و فعال سیاسی برای اجرای حکم ۲ سال حبس به اجرای احکام فرخوانده شده است. در احضاریه‌ای که روز ۲۳ خرداد به دست آقای نخعی رسیده است، از او خواسته شده که ظرف مدت ۵ روز از تاریخ ۲۰ خرداد خود را برای اجرای حکم معرفی نماید.
۱۹:۳۵
۱۴۰۲/۰۳/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

روح اله نخعی در جریان اعتراضات بعد از درگذشت مرحوم مهسا امینی دستگیر و در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ۲ سال حبس برای اتهام اجتماع و تبانی و ۷ ماه هفت حبس برای اتهام تبلیغ علیه نظام محکوم شد. این حکم در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر هم مورد تایید قرار گرفت.

مدت ۲ سال از این حکم اجرایی است. حکم روح اله نخعی در حالی اجرا می‌شود که شرایط پرونده او با عفو صادر شده برای کلیه متهمان و محکومان تطابق دارد و روشن نیست که چرا این عفو در مورد پرونده او اعمال نشده است.

نخعی خبرنگار حوزه بین الملل بوده و سال‌ها در رسانه‌های معتبر داخلی مانند روزنامه شرق و هم‌میهن به فعالیت مطبوعاتی اشتغال داشته است.

منبع: شرق
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha