پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۸۴۷۱۵۷
۱۸:۵۰
۱۴۰۲/۰۴/۰۱
معاون هماهنگ کننده ارتش:

مرکز پهپاد جنگال ارتش افتتاح شد

مرکز پهپاد جنگال ارتش افتتاح شد
امیر سیاری در بازدید از جنگال راهبردی ارتش گفت: جنگ الکترونیک از مهم‌ترین حوزه‌های برترساز و شالوده شکن در عرصه نبرد‌های آینده است.
۱۸:۵۰
۱۴۰۲/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز در بازدید از فرماندهی جنگال راهبردی ارتش و در جمع فرمانده و کارکنان این یکان با تقدیر از اقدامات و عملکرد رو به جلوی جنگال، اظهار داشت: حضور مؤثر و مقتدرانه جنگال در رزمایش‌ها، توسعه تجهیزات، زیرساخت‌ها، فضا‌ها و ابنیه مورد نیاز، توجه ویژه به فناوری‌های نوین جنگ الکترونیک با تکیه بر دانش بومی و استفاده از نیرو‌های جوان متخصص، متعهد، خلاق و خودباور در توسعه انواع سامانه‌های پیشرفته و به‌روز جنگالی، راداری و پهپادی، نشان دهنده پیشرفت قابل ملاحظه این یگان راهبردی است که با تلاش و همت شبانه‌روزی شما عزیزان این پیشرفت‌ها در تمامی حوزه‌های جنگ الکترونیک بیش از پیش و با شتاب بیشتری تداوم یابد.

در ادامه، امیر دریادار سیاری از بخش‌های مختلف جنگال راهبردی از جمله سامانه‌های جدید راداری، سامانه‌های جنگ الکترونیک و سامانه‌های شبیه‌ساز جنگالی بازدید و «مرکز پهپاد» و ساختمان جدید عقیدتی سیاسی این یگان را نیز افتتاح کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha