پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۱۸
کد خبر:۸۴۸۶۵
۱۰:۱۴
۱۳۸۷/۱۲/۰۳

تعويق سفر هاشمی‌رفسنجانی به عراق

۱۰:۱۴
۱۳۸۷/۱۲/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: سرپرست کنسولگری ايران در سليمانيه عراق گفت: «سفر هاشمی‌رفسنجانی به عراق لغو نشده و با کمی تاخير در روزهای آينده انجام می‌شود».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، «عليرضا مسافری» با بيان اين خبر افزود: «سفر رفسنجانی به عراق لغو نشده ولی بنا به دلايلی به تاخير افتاده که خودشان نيز بر لزوم اين سفر تاکيد دارند و حتماً در آينده انجام می‌شود».

مسافری به دلايل تاخير اين سفر اشاره کرد و گفت: به دليل اينکه «جلال طالبانی» رئيس جمهور عراق عازم کشور کره جنوبی خواهند شد و از آنجا نيز به ايران رفته و با «محمود احمدی‌نژاد» رئيس جمهور ايران و رهبری ديدار خواهند کرد، سفر هاشمی رفسنجانی به تاخير افتاد که ان‌شاء‌الله بعد از بازگشت طالبانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز به عراق خواهند آمد.

سرپرست کنسولگری ايران در سليمانيه عراق در پايان گفت: «احتمال دارد رفسنجانی در سفر خود از منطقه کردستان عراق نيز ديدن کند».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
عراق سفر هاشمی
ارسال پیام
captcha