افزایش مرگهای ناشی از مصرف الکل در تهران
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از افزایش آمار مرگهای ناشی از مسمومیت با الکل در استان تهران خبر داد.
آفتابنیوز :
مهدی فروزش در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در اداره کل پزشکی قانونی استان تهران برگزار شد، به تشریح آمارهایی از اقدامات پزشکی قانونی پرداخت و گفت: در دو ماهه نخست سال ١۴٠١ مجموعا ١٩ نفر به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف الکل جان خود را از دست دادند که شش نفر به دلیل مصرف اتانول و ١٣ نفر نیز به دلیل مصرف متانول بوده است.
وی ادامه داد: متاسفانه در دو ماه نخست سالجاری این آمار با افزایش ٣۶.٨ درصدی در تهران مواجه بود و ٢۶ مورد فوتی ناشی از مصرف الکل به ثبت رسید که ٢٢ مورد درپی مصرف متانول و چهار مورد به دنبال مصرف اتانول بوده است.
وی درباره تفاوت میان اتانول و متانول نیز گفت: اتانول همان الکل خوراکی است که برخی برای سرخوشی هم از آن استفاده میکنند اما متانول الکل صنعتی و خطرناکی است که مصرف آن مرگ آور است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه