پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۸۵۰۸۰۱
۱۱:۴۱
۱۴۰۲/۰۴/۲۴

رئیس یک شعبه بانک در قزوین با ۱۳ فقره اختلاس راهی زندان شد

رئیس یک شعبه بانک در قزوین با ۱۳ فقره اختلاس راهی زندان شد
دادستان عمومی انقلاب مرکز استان قزوین گفت: رئیس یک شعبه بانک به اتهام ۱۳ فقره اختلاس و پس از وصول پرونده به اجرای احکام کیفری دادسرای مرکز استان به زندان مرکزی قزوین معرفی شد.
۱۱:۴۱
۱۴۰۲/۰۴/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

بنا بر اعلام روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین، حسین رجبی با اشاره به دستگیری رئیس یک شعبه بانک، اظهار کرد: رئیس یک شعبه بانک به اتهام ۱۳ فقره اختلاس و پس از وصول پرونده به اجرای احکام کیفری دادسرای مرکز استان به زندان مرکزی قزوین معرفی شد.

وی بیان کرد: متهم با ایجاد اخلال در نظام اقتصادی از طریق اختلاس توأم با جعل و سوء استفاده از اسناد مجعول و با ۱۳ فقره اختلاس به مبلغ ۲۰۵ میلیارد و ۵۳۶ میلیون و ۵۴۱ هزار و ۵۲۳ ریال به ۱۲ سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و همچنین پرداخت ۴۱۱ میلیارد و ۸۷۳ میلیون و ۸۳ هزار و ۴۶ ریال جزای نقدی محکوم و جهت تحمل حبس به زندان معرفی شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
اختلاس
ارسال پیام
captcha