پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 24 June 2026
کد خبر:۸۵۴۳۱۸
۱۹:۰۲
۱۴۰۲/۰۵/۱۲

فوت کودک خوزستانی بر اثر گرمازدگی در پی تنها ماندن در خودرو

فوت کودک خوزستانی بر اثر گرمازدگی در پی تنها ماندن در خودرو
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر مراقبت از کودکان در هوای گرم و اجتناب از تنها گذاشتن کودکان در خودرو در این شرایط، از فوت یک کودک بر اثر عوارض گرمازدگی در پی تنها ماندن در خودرو خبر داد.  
۱۹:۰۲
۱۴۰۲/۰۵/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

دکتر حبیب حی‌بر اظهار کرد: اطفال و بزرگسالان در شرایط بد آب و هوایی و گرمای زیاد به شدت آسیب‌پذیر هستند.

وی افزود: گرما باعث بالا رفتن دمای بدن و بر هم خوردن تعادل آب و الکترولیت بدن می‌شود و این مساله منجر به اختلال در عملکرد کلیه، قلب، مغز و سایر ارگان‌های حیاتی می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه گرما حتی در مواردی می‌تواند منجر به فوت شخص گرمازده شود، گفت: متاسفانه پیشتر در یکی از شهرهای استان خوزستان موردی داشته‌ایم که کودکی دو و نیم ساله بعد از آن که حدود دو ساعت در خودرو تنها مانده بود، دچار عوارض گرمازدگی شد و جان خود را از دست داد.

وی همچنین از گرمازدگی ۲۷ نفر و مراجعه به مراکز درمانی در شبانه‌روز گذشته خبر داد و گفت: خوشبختانه همگی به صورت سرپایی درمان و ترخیص شده‌اند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
گرمازدگی خوزستان 
ارسال پیام
captcha