پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۴۴
کد خبر:۸۵۵۳۲۰
۱۴:۰۱
۱۴۰۲/۰۵/۱۸

حداد عادل: اصلاح‌طلب‌ها قدری ناز می‌کنند!

حداد عادل: اصلاح‌طلب‌ها قدری ناز می‌کنند!
رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی درباره انتخابات آینده توضیحاتی ارائه کرد.
۱۴:۰۱
۱۴۰۲/۰۵/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با اشاره به برنامه‌های انتخاباتی گفت: یازدهم اسفندماه امسال انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. من به عنوان فردی که چهار دوره افتخار نمایندگی مردم تهران در مجلس تهران را داشتم و شانزده سال در این مسئولیت حاضر بودم از همه مردم در سراسر ایران در خواست دارم تا در انتخابات مشارکت داشته باشند، زیرا این مشارکت مردم باعث افزایش قدرت سیاسی و اقتدار کشور و ملت ایران خواهد بود و طبعا حضور اشخاص و نامزد‌های مختلف با گرایشات سیاسی مختلف صحنه سیاسی رقابتی را ایجاد خواهد کرد که انتخابات را جدی‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: توصیه بنده این است که نمایندگانی انتخاب شوند که بتوانند وظیفه نمایندگی را در مجلس به جدی‌ترین وجهه ممکن ادا کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره برنامه جریان اصولگرایی برای انتخابات گفت: ما همت خود را گذاشته ایم تا مناسب‌ترین افراد را شناسایی کنیم و به مردم معرفی کنیم و از مردم بخواهیم تا به آن‌ها رای دهند البته مردم آزاد هستند، اما ما تلاش خواهیم کرد که برای تشکیل یک مجلس کارآمد و مناسب و انقلابی انشالله افرادی مناسب را به مردم در قالب فهرست معرفی کنیم.

عادل درباره برنامه جریان اصلاحات نیز بیان کرد: برخی اصلاح طلب‌ها قدری سختگیر هستند، اما برخی واقع بین‌تر هستند؛ قدری ناز میکنند، اما در هر حال در انتخابات شرکت خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha