پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۵۵۳۲۶
۱۴:۳۴
۱۴۰۲/۰۵/۱۸

گرانفروشی، بیشترین تخلف اصناف

گرانفروشی، بیشترین تخلف اصناف
معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران از انجام ۸۶۱ هزار و ۵۱۵ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی طی ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این بازرسی‌ها در سطح کیفی به دلیل شکایت محور بودن و تمرکز بر نظارت بر انبار‌ها و مراکز عمده نگهداری کالا مورد توجه بوده است.
۱۴:۳۴
۱۴۰۲/۰۵/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

بهنام نیک منش افزود: در چهارماهه سال جاری ۴۲ هزار و ۵۷۶ فقره پرونده تخلفاتی (معادل ۴٫۹۴ درصد بازرسی‌های انجام شده) به ارزش ۱۷۶ میلیارد و ۱۰ میلیون و ۷۶۹ هزار تومان تشکیل و به مراجع ذی صلاح ارجاع شده است که به دلیل عدم ارتباط سیستمی بین اتاق اصناف ایران با نهاد‌های نظارتی (علیرغم پیگیری‌های بعمل آمده) هیچ اطلاعاتی از نتایج حاصله در دسترس نمی‌باشد.

وی افزود: بیشترین عناوین تخلفات طی این دوره مربوط به گرانفروشی (با کاهش ۲۰ درصدی)، عدم درج قیمت (با کاهش ۳۶ درصدی) و عدم صدور صورت حساب (با کاهش ۳۱ درصدی) نسبت به دوره مشابه سال قبل است.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران اظهارکرد: در چهارماهه اول سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۸ هزار و ۹۰۴ فقره شکایت مردمی توسط واحد‌های بازرسی اصناف دریافت شده است که از این تعداد ۴۷ هزار و ۴۸۲ فقره قابل پیگیری بوده است. بر اساس نتایج به دست آمده از بررسی این شکایات، ۲۴ درصد منجر به رضایت شاکی شده، ۳۰ درصد غیرمتخلف و ۲۶ درصد متخلف تشخیص داده شده‌اند. همچنین ۲۰ درصد این شکایات در دست بررسی است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha