پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۵۶۴۱۷
۱۳:۳۹
۱۴۰۲/۰۵/۲۴

واژگونی خودروی ۲ سارق در حین فرار

واژگونی خودروی ۲ سارق در حین فرار
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری دو سارق که در حین فرار خودرویشان واژگون شده بود، خبر داد.
۱۳:۳۹
۱۴۰۲/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ علی زنگنه در تشریح جزئیات این خبر گفت: به‌دنبال دریافت خبری مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو در محدوده جاده نظامی، واحد گشت کلانتری ۱۵ منجیل آباد در محل حاضر و در بدو ورود با خودروی تیبای واژگون شده با دو سرنشین مصدوم مواجه شدند.

وی با اشاره به اینکه ماموران انتظامی با رفتارهای غیرعادی سرنشینان آسیب دیده روبه‌رو شدند، افزود: در تحقیقات انجام شده و سوالات هدفمند از سرنشینان خودرو مشخص شد که دقایقی قبل سرنشینان خودروی فوق قصد سرقت سیم و کابل برق از پادگان ارتش را داشتند که با مشاهده نگهبان پادگان اقدام به فرار کرده و در حین فرار بودند که خودرویشان واژگون شده است.

زنگنه با بیان اینکه در این حادثه دو سارق دچار مصدومیت شدند، گفت: در ادامه این افراد از سوی نگهبانان پادگان مورد شناسایی  قرار گرفته و از سوی پلیس دستگیر و به مرکز درمانی منتقل شدند. با توجه به اینکه مصدومیت این دو سارق جدی نبود، آنان مدتی بعد با نظر پزشک از مرکز درمانی ترخیص شده و به کلانتری منتقل شدند.  

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه این افراد در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفتند، گفت: دو متهم به جرم خود اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
واژگونی خودرو سارق
ارسال پیام
captcha