پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 12 June 2026
کد خبر:۸۵۹۰۵
۰۳:۳۴
۱۳۸۷/۱۲/۲۴

ابطحی: آقای خاتمی فیلم توقیف‌شده مازیار میری را تماشا کردند

۰۳:۳۴
۱۳۸۷/۱۲/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمد علی ابطحی معتقد است: «سیاست‌های ابهام آمیز و یک بام و چند هوایی سینمایی وزارت ارشاد خسارت‌های جبران ناپذیری را به سرمایه‌گذاری در این صنعت روا داشته است». 

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب،‌ ابطحی طی یادداشتی در شماره روز شنبه روزنامه اعتماد نوشته است: «دو روز پیش در یک نمایش خصوصی فیلم کتاب قانون مازیار میری به نمایش درآمد. چند ماه پیش در دفتر آقای میری من و یکی دو تا از دوستان فیلم را دیده بودیم. آقای خاتمی هم در جلسه دیگری رفته بود و فیلم را دیده بود. این فیلم با اینکه مجوز ساخت گرفته ولی پس از ساخت، نمایش آن ممنوع شده است. فیلم های دیگری هم این وضعیت را دارند. سیاست‌های ابهام آمیز و یک بام و چند هوایی سینمایی وزارت ارشاد خسارت‌های جبران ناپذیری را به سرمایه گذاری در این صنعت روا داشته است».
 
ابطحی در پایان افزوده است:‌ «در هرحال این فیلم کار زیبایی است که امیدوارم بتواند در سال آینده با تحولاتی که در کشور به وقوع خواهد پیوست شاهد اکران آن باشیم».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ابطحی مازیار میری
ارسال پیام
captcha