پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۴۳
کد خبر:۸۶۲۰۹۲
۲۰:۳۱
۱۴۰۲/۰۶/۲۸

احضار ۵۰ نفر در چهاردانگه

احضار ۵۰ نفر در چهاردانگه
فرمانده سپاه چهاردانگه استان تهران گفت: با تلاش شبانه روزی پاسداران و بسیجیان ناحیه مقاومت بسیج چهاردانگه طی یک عملیات اطلاعاتی دقیق با هماهنگی مراجع قضایی ۵۰ نفر از لیدر‌های فضای مجازی که در اعلام فراخوان‌ها نقش بسزایی داشتند، احضار و انذار شدند.
۲۰:۳۱
۱۴۰۲/۰۶/۲۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سرهنگ پاسدار وحید یار قلی توضیح داد: متاسفانه این افراد با سوء استفاده از احساسات پاک اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و زنان در صدد آسیب زدن به امنیت جامعه بودند.

وی ادامه داد: یکی از خوانندگان رپ که در صدد تخریب افکار عمومی بود با سلسله اقدامات اطلاعاتی احضار و مراتب اعلام ندامت و پشیمانی را ابراز داشت و از اقدامات تحریک کننده خود ابراز پشیمانی کرد.

به گزارش ایسکانیوز، فرمانده سپاه چهاردانگه تاکید و خاطرنشان کرد: از مردم درخواست می‌شود ضمن بالا بردن سطح هوشیاری خود نسبت به این گونه فعالیت‌های ضدامنیتی و هرگونه اقدامات مشکوک در این خصوص از طریق تماس با تلفن ۱۱۴ ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاع رسانی کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha