پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 05 June 2026
کد خبر:۸۶۳۹۱
۱۵:۱۸
۱۳۸۸/۰۱/۱۸

لاریجانی:‌ از سال آینده دولت مکلف است بودجه را 15 آذر ارائه دهد

۱۵:۱۸
۱۳۸۸/۰۱/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رییس مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: «از این پس مطابق آیین‌نامه جدید دولت مكلف است 15 آذر ماه لایحه بودجه سالانه را تقدیم مجلس كند».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجلس،‌ "علی لاریجانی" كه در پاسخ به تذكر نماینده مردم مریوان مبنی بر عدم توجه به پیشنهادات نمایندگان در زمان بررسی لایحه بودجه سال 1388 كل كشور سخن می‌گفت، خاطرنشان كرد: «دلیل این موضوع این است كه لایحه بودجه دیر به مجلس تقدیم شد و فرصت رسیدگی آن محدود بود».

رییس مجلس ادامه داد: «از این پس مطابق آیین‌نامه جدید دولت مكلف است 15 آذر ماه لایحه بودجه سالانه را تقدیم مجلس كند بنابراین فرصت كافی برای رسیدگی به مشكلات این چنینی وجود دارد و ان شاالله در آینده چنین مشكلاتی به وجود نخواهد آمد».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لاریجانی بودجه
ارسال پیام
captcha