بالنگ یا ترنج دارای خواص بسیاری است که عبارتند از:
۱. این میوه دارای دو نوع است که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ میگویند.
۲. طبیعت پوست زرد آن، گرم و خشک است و شحم آن یعنی گوشت آن که زیر پوست زرد آن است و شیرین مزه و سرد وتر است، ولی سردی آن زیادتر از تری آن است و مغز ترش آن سرد و خشک است.
۳. بالنگ ترش، ملطف و صاف کننده روح طبیعی و خون از صفرا و مسکن قی (استفراغ) صفراوی است.
۴. بالنگ ترش برای خفقان قلب، تقویت کبد، معده و تسکین حرارت احشا مفید است.