گردو حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ بوده که نقش مهمی در کاهش فشار خون دارد.
پژوهشهای جدید انجام شده در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا حاکی است گردو میتواند سیستم قلبی و عروقی انسان را هم سالم نگهدارد.
آزمایشی که در این زمینه بر روی ۴۵ داوطلب ۳۰ تا ۶۵ ساله صورت گرفته، حاکی است مصرف گردو هم باعث کاهش وزن آنها شده، هم فشار خون آنان را کمتر کرده و هم به کاسته شدن از فشار مغز، میزان کلسترول و سفتی شریانهای بدن انجامیده است که این مسائل به کاهش خطر سکته قلبی منجر میشود.
پژوهشگران معتقدند همه این خواص مفید به علت وجود امگا ۳ در گردو نیست و احتمالا نوعی خاص از فیبر در گردو وجود دارد که باعث تمامی این ویژگیهای مثبت در این میوه شگفت انگیز شده است.