پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۵:۱۵
کد خبر:۸۷۰۸۷۲
۱۰:۵۵
۱۴۰۲/۰۸/۱۰

بزرگداشت داریوش مهرجویی در فرانسه

بزرگداشت داریوش مهرجویی در فرانسه
انجمن تصاویر فرانسه در پاریس، برنامه بزرگداشت داریوش مهرجویی سینماگر تازه درگذشته سینمای ایران را با نمایش فیلم «هامون» برگزار می‌کند.
۱۰:۵۵
۱۴۰۲/۰۸/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

انجمن تصاویر فرانسه (le Forum des images) و انجمن سینمای ایران که از درگذشت غم انگیز داریوش مهرجویی و همسرش در ۲۲ مهرماه بسیار اندوهگین هستند، تصمیم گرفتند در شبی ویژه نسبت به این سینماگر ادای احترام کنند.

داریوش مهرجویی کارگردان سرشناس تاریخ سینمای ایران، در سال ۲۰۰۳ در قالب برنامه منحصر به فرد پرتره‌های تهران، میهمان افتخاری انجمن تصاویر فرانسه بوده است.

در این برنامه که روز ۶ نوامبر (۱۴ آبان) در پاریس برگزار می‌شود در ابتدا گفتگو پیرامون سینمای داریوش مهرجویی با حضور «فابین گافه» مدیر هنری انجمن تصاویر، «اگنس دوویکتور»، مدرس و متخصص سینمای ایران و نادر تکمیل همایون، کارگردان و رئیس انجمن سینمای ایران برگزار خواهد شد و پس از آن فیلم «هامون» ساخته داریوش مهرجویی در سال ۱۹۸۹ میلادی که یکی از ماندگارترین آثار تاریخ سینمای ایران محسوب می‌شود به نمایش گذاشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha