پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۷۱۶۰۴
۲۱:۲۱
۱۴۰۲/۰۸/۱۳
اسماعیل هنیه چند روز پیش به تهران سفر کرد

حماس: هنیه با رهبر انقلاب دیدار کرد

حماس: هنیه با رهبر انقلاب دیدار کرد
نماینده جنبش حماس در بیروت از سفر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین به تهران و دیدارش با رهبر انقلاب اسلامی ایران طی روز‌های اخیر خبر داد.
۲۱:۲۱
۱۴۰۲/۰۸/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس و نماینده این جنبش در بیروت گفت که اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس چند روز پیش به تهران سفر کرد و با رهبر انقلاب اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

وی اظهار داشت: ما مفتخریم که برادرانمان در محور مقاومت در کنار ملت، مقاومت ما و جنبش‌های مردمی ملت ما ایستاده‌اند.

حمدان افزود: ما به حمایت‌های مقاومت اسلامی در لبنان افتخار می‌کنیم و به برادران مقاومت اسلامی در عراق و یمن درود می‌فرستیم.

اسامه حمدان تأکید کرد که مواضع رسمی اعراب ضعیف است و در سطح قتل عام غزه نیست.

عضو برجسته حماس ادامه داد: ما خواهان فشار بر آمریکا هستیم تا برای جلوگیری از آنچه ملت ما با آن مواجه هستند تلاش کند. تجاوز به مطبوعات در غزه سیستماتیک و برنامه ریزی شده است و روزنامه نگاران تحت هدف مستقیم قرار دارند.

وی تصریح کرد: ما به مردم و گروه‌های آزاده‌ای که برای محکوم کردن تجاوز علیه ملت ما در نوار غزه به خیابان‌هو آمده‌اند، درود می‌فرستیم. ما از آن‌ها می‌خواهیم به اعتراضات خود ادامه دهند و راه تحریم را درقبال طرف‌هایی که از رژیم اشغالگر حمایت می‌کنند در پیش بگیرند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha