پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۱۷
کد خبر:۸۷۲۱۱۱
۱۸:۳۱
۱۴۰۲/۰۸/۱۵

ضرب‌العجل مالیات برای مالکان خودرو‌های لوکس

ضرب‌العجل مالیات برای مالکان خودرو‌های لوکس
۳۰ بهمن، آخرین فرصت پرداخت مالیات دارندگان خودرو‌های لوکس و گران قیمت بالای سه میلیارد تومان است. مالکانی که هر یک از خودرو‌های آن‌ها بالای سه میلیارد تومان قیمت دارد مشمول این طرح می‌شوند.
۱۸:۳۱
۱۴۰۲/۰۸/۱۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

شاهین مستوفی مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور جزئیات مالیات بر خودروهای لوکس را تشریح کرد.

مستوفی گفت: داده‌ های مالکان خودروهای بالای سه میلیارد تومان که مشمول قانون مالیات بر خودروهای لوکس می‌ شوند، از نیروی انتظامی دریافت و برمبنای این اطلاعات، برای این مالکان پیامک ارسال شده‌ است.

وی با بیان این‌که مهلت نهایی پرداخت مالیات خودروهای لوکس و گران‌قیمت تا پایان بهمن ‌ماه است، تأکید کرد: این پیامک برای مالکانی که هر یک از خودروهای آنها بالای سه میلیارد تومان قیمت دارد، ارسال شده و اگر کسی چند خودرو داشته ‌باشد و مجموع آنها به بالای این رقم می ‌رسد، مشمول مالیات بر خودروهای لوکس نخواهد بود.

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور همچنین گفت: تعداد خودروهای لوکس مشمول مالیات ۱۵۱ هزار و ۹۲۴ خودرو بوده که در مجموع پیش‌ بینی می ‌شود ۲۸۰۰ میلیارد تومان مالیات از خودروهای گران‌قیمت اخذ شود.

مستوفی با بیان این‌که کمتر از یک ماه از ارسال پیامک به مالکان خودروهای لوکس و گران‌قیمت می ‌گذرد، گفت: تاکنون ۷۷۵ نفر، مالیات خود را تسویه کرده ‌اند که رقمی حدود شش میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این طریق وصول شده‌ است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha