پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۸۷۲۲۸۶
۱۳:۱۶
۱۴۰۲/۰۸/۱۶

ایرج خواجه‌امیری: من و گلپا ماندیم و خواندیم!

ایرج خواجه‌امیری: من و گلپا ماندیم و خواندیم!
آیین تشییع پیکر زنده‌یاد اکبر گلپایگانی معروف به «گلپا» صبح امروز با حضور دوستدارانش و در حالی که قطعات قدیمی او را با هم همخوانی می‌کردند، برگزار شد.
۱۳:۱۶
۱۴۰۲/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

در این مراسم ایرج خواجه‌امیری معروف به پهلوان آواز ایران در حالی که مدام از سوی حاضران تشویق می‌شد، در سخنانی گفت: خیلی حالم خوب نیست. من و او ماندیم و خواندیم. من به دوستی با گلپا افتخار می‌کنم. صدایش خیلی خوب و گرم بود. شعرهایی که انتخاب می‌کرد را خیلی خوب می‌خواند.

ایرج خواجه‌امیری در ادامه قطعه‌ای را با همراهی ساز نی به افتخار رفیق قدیمی‌اش اجرا کرد.

سالار عقیلی (خواننده سنتی) نیز در این مراسم حضور پیدا کرد و بیتی را با این مضمون خواند: بعد از وفات تربت ما در زمین مجوی... در سینه‌های مردم عارف مزار ماست

او ادامه داد: درگذشت استاد گلپا را تسلیت عرض می‌کنم و قطعه‌ای از آثار خودم را تقدیم شما مردم عزیزم و روح بزرگ استاد گلپایگانی می‌کنم.

گیتا گرایلی، برادرزاده همسر زنده‌یاد گلپایگانی نیز به نمایندگی از خانواده این هنرمند فقید، متنی را در تجلیل از دوستداران این خواننده قرائت کرد.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha