پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۹:۵۹
کد خبر:۸۷۲۵۴۷
۱۵:۴۰
۱۴۰۲/۰۸/۱۷

پدیده استقلال در آستانه بازگشت

پدیده استقلال در آستانه بازگشت
رضا میرزایی با طی کردن دوران نقاهت خود را برای بازگشت به میادین فوتبال آماده می‌کند.
۱۵:۴۰
۱۴۰۲/۰۸/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بازیکنی که در نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست و دوم با حواشی زیاد به استقلال پیوست و توانست با عملکرد خوب خود نزد هواداران استقلال به یکی از محبوب‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شود، حالا برای بازگشت به فوتبال تلاش می‌کند.

میرزایی که یکی از بازیکنان مورد اعتماد ریکاردو ساپینتو بود و خیلی‌ها در فصل گذشته به او لقب «تعویض طلایی» سرمربی پرتغالی را داده بودند، نمایش‌های خوبی در لیگ بیست و دوم داشت، اما در آخرین مسابقه لیگ برتر با بدشانسی بزرگی مواجه شد. او در جریان برد پرگل و ۷ بر یک تیمش مقابل تراکتور با مصدومیت شدید مواجه شد و در معاینات پزشکی مشخص شد که رباط صلیبی اش را از دست داده است.

میرزایی در آن مقطع بلافاصله زانوی خود را جراحی کرد و حالا بعد از طی کردن دوران نقاهت و بهبودی نسبی تمرینات سبک را شروع کرده است. از زمان جراحی میرزایی بیش از ۵ ماه گذشته و او در تلاش است تا بتواند در آینده‌ای نزدیک به میادین برگردد.

هافبک باتجربه استقلال که تا پایان فصل جاری هم با این تیم قرارداد دارد، مراحل درمانی و جسمانی خود را در این مدت با جواد نکونام در میان گذشته و سرمربی آبی پوشان هم به او قول داده در نیم فصل نامش به لیست بزرگسالان تیم وارد شود.

میرزایی امیدوار است تا پایان نیم فصل اول به شرایط ایده‌ال برگردد و بتواند از بازی‌های ابتدایی نیم فصل دوم لیگ بیست و سوم دوباره به ترکیب برگردد و برای تیمش بازی کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha