بیماری آلزایمر یک اختلال تخریب عصبی است که نیمی از افراد بالای ۸۵ سال در آمریکا به آن مبتلا هستند و به شدت نیازمند تحقیقات موثر در جهت دستیابی به درمانهای مفید است. کورکومین حاصل از زردچوبه یه محصول بالقوه حاوی پلی فنول است که عمدتا در تهیه داروها و همچنین به عنوان ماده رنگزا در غذا استفاده میشود.
مطالعات مختلف خواص ضد سرطانی، ضد ویروسی، ضد آرتریت، ضد آمیلوئید، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی را برای کورکومین نشان داده است. مطالعات اخیر نشان داد که کورکومین توانایی بهبود سلولهای عصبی تخریب شده در آسیبهای عصبی حاصل از بیماریی را داراست.