کد خبر: ۸۷۳۴۲
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸

ناطق‌نوری توصیه خود به خاتمی را تکذیب کرد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر اعلام حمایت ناطق نوری از میر حسین موسوی، دفتر وی خبر توصیه‌های ناطق نوری به خاتمی را از اساس كذب دانست.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، متن توضیحات دفتر حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری به شرح ذیل است: 

در ساعت 9:45 مورخ 31/1/88 خبری با عنوان «توصیه‌های ناطق نوری به خاتمی» از سوی آن خبرگزاری (فارس) منتشر و بارها به عنوان خبر اول در ساعات مختلف بر روی خروجی آن خبرگزاری انتشار یافت كه این خبر ضمن آنكه منبع معتبر و مشخصی ندارد از اساس كذب است و اقدامی غیراخلاقی و مغرضانه می‌باشد لذا از آن رسانه محترم و سایر رسانه‌های رسمی كشور انتظار می‌رود در بیان دیدگاه‌ها و نظرات مسئولین كشور جانب احتیاط را رعایت كرده و بدون اطمینان از صحت و سقم از انتشار چنین اخباری جدا خودداری نمایند. 

دفتر بازرسی مقام معظم رهبری

گفتنی است بر اساس گزارش برخی از سایت‌ها، ناطق نوری به خاتمی گفته است كه شما به سراسر كشور سفر كن و بگو كه "من كنت مولاه فهذا میرحسین مولاه "! هركاری می توانید بكنید تا میرحسین رای بیاورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۲
0
0
اصولگرا نما ها دست به چه کارهایی که نمی زنند ، چشم ندارید ببینید اصلاحات و اصولگرایان با هم آشتی کردند؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین