کد خبر: ۸۷۳۸۱
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۳

تقاضای اوباما برای رد دادخواست علیه ایران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دولت اوباما از یک قاضی فدرال درخواست کرده است تا اقامه شکایت جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران را که به ماجرای گروگان‌گیری 52 دیپلمات‌ آمریکایی‌ در ماجرای معروف به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در آبان سال 1358 در تهران مربوط می‌شد، رد کند.

به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، 30 سال پیش، در انتهای دوره ریاست جمهوری «جیمی کارتر»، 52 دیپلمات و مقام نظامی آمریکایی،‌پس از آن که دانشجویان پیرو خط امام، سفارت امریکا را به اشغال خود در آوردند، به مدت 444 روز در ایران در بازداشت به سر بردند. 

گروگان‌ها سرانجام در روز 20 ژانویه سال 1987، فقط دقایقی بعد از آن که «رونالد ریگان» به عنوان رییس‌جمهور جدید ادای سوگند کرد، آزاد شدند.

با این حال، وزارت دادگستری دولت اوباما اعلام کرده که مطابق توافق صورت گرفته برای آزادی گروگان‌ها که به عهدنامه الجزایر معروف شده است، هر گونه دادخواست و شکایتی علیه ایران منتفی شده است.









بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۳
0
0
جاسوسی در ایران ممنوع
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین