پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۷۳۹۱۲
۱۹:۴۶
۱۴۰۲/۰۸/۲۳

حسین عبدی بعد از شکست ناباورانه برابر انگلیس چه گفت؟

حسین عبدی بعد از شکست ناباورانه برابر انگلیس چه گفت؟
سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران اعتقاد دارد، انگلیس در مصاف با این تیم با خوش‌شانسی به پیروزی رسیده است.
۱۹:۴۶
۱۴۰۲/۰۸/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

حسین عبدی پس از شکست ۲ بر یک تیم فوتبال نوجوانان ایران مقابل انگلیس در مرحله گروهی بازی‌های جام جهانی زیر ۱۷ سال اندونزی اظهار داشت: در ابتدا باید از مردم عزیز ایران بابت نبردن انگلیس عذرخواهی کنیم و شرمنده هستیم. پیروزی در دستان‌مان بود، اما این اتفاق نیفتاد. انگلیس با خوش‌شانسی دو گل زد. البته آن‌ها قهرمان جهان بودند، ولی هیچ ترسی از حریف‌مان نداشتیم. عذرخواهی من بابت این بود که می‌توانستیم بازی را ببریم و باید هم برنده می‌شدیم. از مردم بابت این شکست عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: پس از اینکه گل زدیم دنبال اداره بازی بودیم. انگلیس هزار پاس هم می‌داد برای ما مهم نبود. متأسفانه باران شدیدی آمد و کارمان سخت شد. ما پس از بازی اول برابر برزیل با دو روز ریکاوری با انگلیس بازی کردیم. دوست داشتم ابتدا با نیوکالدونیا بازی کنیم و سپس به بازی با انگلیس فکر کنیم.

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران خاطرنشان کرد: بارش باران به انگلیس کمک کرد، چون به بازی در این نوع زمین عادت دارند. امیدوارم در دیدار بعدی جبران کنیم و به چیزی که مردم لایق آن هستند، برسیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha