دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه کره حاوی برخی مواد مفید مثل ویتامین A,E ر D به مقدار فراوان در ترکیب کره وجود دارند و همچنین برخی الکترولیتهای ضروری برای بدن را کره در ترکیب خودش دارد، میگوید:، ولی از آنحاییکه چربی این ماده خوراکی از نوع کلسترول یعنی بدترین نوع چربی است، مصرف زیاد آن میتواند زمینه ساز تصلب شرائین، قشار خون و بیماریهای قلبی تروقی باشد.
بعلاوه مصرف هر گرم کره معادل ٩کیلو کالری انرژی است و مصرف مداوم آن منحر به چاقی میشود.
با اینحال مصرف کره در هنگام ابتلا به بیماریهای عفونی بواسطه کسب انرژی از یک ماده کم حجم پر کالری مفید باشد.
بویژه در کودکان و نوجوانان هنگام ابتلا به بیماریهای تب دار و اسهالی و سرماخوردگیها میتواند به مقاومت و بعبود نسبی علایم بیماری کمک کند.
پس برای گروه سنی کودک و نوجوان میتوان کره را بطور متناوب در وعده صبحانه توصیه کرد.