پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۷۴۵۵۹
۲۱:۰۲
۱۴۰۲/۰۸/۲۷

یک تخفیف بزرگ دیگر در استقلال؛ این بار توسط سیدحسین حسینی!

یک تخفیف بزرگ دیگر در استقلال؛ این بار توسط سیدحسین حسینی!
مدیران استقلال می‌گویند دروازه‌بان ملی‌پوش و باتجربه تخفیف ویژه‌ای را به باشگاه استقلال داده است.
۲۱:۰۲
۱۴۰۲/۰۸/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

در روزهایی که مدیران باشگاه استقلال برای کاهش قراردادها همچنان در تلاش هستند، سیدحسین حسینی کاپیتان آبی پوشان نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند. حسینی در هفته‌های گذشته به عنوان واسطه مدیران باشگاه و بازیکنان با بسیاری از نفرات گفت و گوهای طولانی داشت و توانست رضایت تعداد زیادی از هم تیمی‌هایش را برای کاهش قراردادشان بگیرد.

از این گذشته خود این دروازه‌بان ملی‌پوش و باتجربه نیز تخفیف ویژه‌ای را به باشگاه استقلال داده تا مدیران باشگاه بتوانند در شرایط سختی مالی برای ثبت برخی دیگر از قراردادهای اعضای تیم اقدام کنند.

مهدی هژبری معاون ارتباطات باشگاه استقلال درباره کاری که حسینی در ماجرای کاهش قراردادها انجام داده، گفت: «سیدحسین حسینی از من کوچک‌تر است اما دست او را می‌بوسم. حسینی تخفیف بی‌سابقه‌ای به باشگاه استقلال داد که اگر خود من هم بودم چنین تخفیفی به باشگاه نمی‌دادم.»

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha