کد خبر: ۸۷۶۴۸
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۴:۴۴

مشاجره لفظی فردوسی‌پور و مدیرعامل ذوب آهن در برنامه نود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:‌ برنامه این هفته نود شاهد درگیری لفظی فردوسی پور و آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن بود.

به گزارش سرویس ورزشی آفتاب، در برنامه این هفته نود آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در تماسی تلفنی گفت:‌ «یکی از عوامل ناکامی تیم ما علاوه بر ترسو بودن بازیکنان تخریب‌هایی بود که مدیرعامل استقلال علیه باشگاه‌های صنعتی در برنامه نود به راه انداخت». 

آذری در پاسخ به اظهارات فردوسی پور که گفت "شما می‌توانید از خود در برنامه نود دفاع کنید" گفت:‌ «افتخار من این است که تاکنون در برنامه شما حضور نیافته‌ام». 

فردوسی‌پور نیز در واکنش به این گفته آذری پاسخ داد: «ما هم از شما می‌خواهیم که همچنان به این رویه خود ادامه دهید».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۸
0
0
سلام
من یک پرسپولیسی هستم و قهرمانی استقلال را به طرفداران این تیم تبریک میگم. راستش من خودم در کورس رقابت استقلال و ذوب آهن دوست داشتم استقلال قهرمان بشه و یه دلیل مهمش همین شخصیت جالب آقای آذری بود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۸
0
0
برنامه نود از متن خارج شده و فقط به حاشیه میپردازد . من یک سئوال از گروهبان قندلی داشتم ، اگر فولاد نمی برد ، باز هم با فریاد میگفتی مجید جلالی خیلی مرده ؟ یا اون موقع میگفتی مثل خودت نامرده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۹
0
0
سلام
من هم یه پرسپولیسی هستم ودوست داشتم که ذوب ۀهن قهرمان بشه چراکه آقای آذری در همین برنامه نود پیش بینی درستی از پرسپولیس کرد.
او در هفته های اول در حالی که آقای مصطفوی در برنامه حضور داشت تلفنی گفت:
این پرسپولیس با آقای مصطفوی که چندین میلیارد هزینه کرده نصف توانایی تیم پرسپولیس با آقای کاشانی رو نداره و نمیتونه موفقیت سال گذشته پرسپولیس را تکرار کند.
پبشس بینی او درست بود در حالی که خیلی ها به قهرمانی پرسپولیس امیدوار بودند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۹
0
0
من هم یه پرسپولیسی هستم ودوست داشتم که ذوب آهن قهرمان بشه به نظر من حق با آقای آذری بود برنامه نود کم کم به یه برنامه مخرب داره تبدیل میشه.
ناشناس
|
Japan
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۹
0
0
البته حرف آقای آذری بی ربط نبود نود مدتی است از سفیدی در آمده است و دوست دارد جریان سازی کند که این زیاد خوب نیست بهتر است نود درهمان نقش راوی بماند
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۹
0
0
من يك استقلالي نيستم ولي حال دوستان پرسپوليسي را خوب درك مي‌كنم و با ايشان همدردي مي كنم. نازي اشكال نداره فرافكني نكنيد سال ديگه هم هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
برنامه نود از معدود برنامه هايي است كه با ايجاد فضاي نسبتا باز ، از خشكي و كسالت برنامه هاي تلويزيوني تا حد زيادي كاسته و اقبال مردم به اين برنامه ناشي از همين امر و رويه ايست كه آقاي فردوسي پور در پيش گرفته ( پرسيدن آنچه كه در ذهن مردم وجود داره و عدم توجه به خطوط قرمز هاي بيمورد ) .
در ضمن به مسئولان محترم سايت آفتاب به دليل فضايي كه در اختيار مردم قرار دادند و نظرات خوانندگان رو پخش مي كنند خيلي سپاسگذارم . اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه ، هر چند كه در برخي موارد بعضي افراد از اين فضا به نحو مناسب استفاده نمي كنند و با استفاده از الفاظ نادرست و توهين آميز موجبات اعمال محدوديت رو فراهم مي كنن .
به اميد روزيكه به ميزاني از درك برسيم كه از فضاي باز به صورت صحيح استفاده كنيم .
اين سطر آخر رو به صورت اختصاصي براي نگارنده پيامي كه در ۱۳۸۸-۰۲-۰۸ ۰۹:۵۲:۰۱ ارسال شده بود نوشتم .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین