پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۷۶۶۱۷
۲۱:۰۲
۱۴۰۲/۰۹/۰۷

خبر خوش معاون علمی رئیس‌جمهور برای «سربازی نخبگان»

خبر خوش معاون علمی رئیس‌جمهور برای «سربازی نخبگان»
معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما با کمک ستاد کل نیرو‌های مسلح، ۱۵۰۰ نفر ظرفیت برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده بودیم. امروز برای شرکت‌های خلاق که مورد توجه ویژه ما قرار دارد در دوره جدید، ۲۰۰ نفر ظرفیت جدید اضافه شده است.
۲۱:۰۲
۱۴۰۲/۰۹/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در مورد ایجاد ظرفیت جدید "سرباز فناورها" گفت: ما با کمک ستاد کل نیرو‌های مسلح، ۱۵۰۰ نفر ظرفیت برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده بودیم تا نیرو‌های نخبه و کلیدی این شرکت‌ها، در همان شرکت مانده و سربازی خود را سپری کنند.

دهقانی تصریح کرد: برای شرکت‌های خلاق که مورد توجه ویژه ما قرار دارد در دوره جدید، ۲۰۰ نفر ظرفیت جدید اضافه شده است.

معاون علمی رئیس‌جمهور تأکید کرد: یعنی در ۲۰۰ شرکت خلاق و درهر شرکت یک نفر نیروی کلیدی که موعد سربازی‌اش فرا رسیده می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سربازی نخبگان
ارسال پیام
captcha