روزنامه دولت: 17 درصد مردم صیانت از آراء را وظیفه شورای نگهبان میدانند
آفتابنیوز :
آفتاب: روزنامه دولتی ایران خبر داد که 67/40 درصد شركتكنندگان در نظرسنجی روز دوشنبه «ایران» درخصوص اظهارات اخیر برخی فعالان سیاسی درباره تشكیل كمیته صیانت از آرا معتقدند كه این اظهارات تبلیغاتی و برای تشكیك در سلامت انتخابات است.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، روزنامه ایران در شماره روز چهارشنبه خود افزوده است: «52/24 درصد مخاطبان نیز ترس از شكست در انتخابات را سبب این اظهارات دانستهاند. همچنین 31/17 درصد خوانندگان روزنامه میگویند كه شورای نگهبان وظیفه صیانت از آرا را بر عهده دارد و در آخر 50/17 درصد افراد شركتكننده در نظرسنجی، وجود كمیته صیانت از آرا را حق نامزدهای انتخاباتی دانستهاند».
آفتاب: روزنامه دولتی ایران خبر داد که 67/40 درصد شركتكنندگان در نظرسنجی روز دوشنبه «ایران» درخصوص اظهارات اخیر برخی فعالان سیاسی درباره تشكیل كمیته صیانت از آرا معتقدند كه این اظهارات تبلیغاتی و برای تشكیك در سلامت انتخابات است. به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، روزنامه ایران در شماره روز چهارشنبه خود افزوده است: «52/24 درصد مخاطبان نیز ترس از شكست در انتخابات را سبب این اظهارات دانستهاند. همچنین 31/17 درصد خوانندگان روزنامه میگویند كه شورای نگهبان وظیفه صیانت از آرا را بر عهده دارد و در آخر 50/17 درصد افراد شركتكننده در نظرسنجی، وجود كمیته صیانت از آرا را حق نامزدهای انتخاباتی دانستهاند».
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه