پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۸۸۴۱۸۶
۱۸:۱۸
۱۴۰۲/۱۰/۱۴

ایرنا: انفجار اول کرمان انتحاری بوده، دومی هم به احتمال زیاد همینطور

ایرنا: انفجار اول کرمان انتحاری بوده، دومی هم به احتمال زیاد همینطور
انفجار اول در حادثه تروریستی کرمان انتحاری بوده و انفجار دوم نیز به احتمال زیاد انتحاری بوده است.
۱۸:۱۸
۱۴۰۲/۱۰/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

ایرنا از قول یک منبع آگاه در کرمان نوشت: درحالیکه بررسی صحنه در ساعات اولیه انفجار حاکی از عملیات بمب‌گذاری به وسیله بسته‌های انفجاری در کرمان بود، اما اکنون با بررسی شواهد و قرائن از جمله فیلم دوربین‌های مداربسته، با قطعیت می‌توان گفت که یکی از انفجار‌های تروریستی در گلزار شهدا در نتیجه اقدام عامل انتحاری و دیگری هم به احتمال زیاد به همین شیوه بوده است.

به گفته این منبع مطلع انفجار اول مشخص شده انتحاری بوده و دومی نیز در دست بررسی است که به احتمال زیاد آن هم انتحاری بوده است.

وی افزود: عامل انتحاری اول مرد بوده که در نتیجه انفجار تکه تکه شده است و کار شناسایی در دست بررسی قرار دارد.

محل انفجار‌ها به ترتیب در فاصله ۱.۵ کیلومتری و ۲.۷ کیلومتری مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بوده که علت انفجار در این اماکن عدم امکان عبور از گیت‌های بازرسی در آن محدوده بوده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha