کد خبر: ۸۸۴۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۲:۱۵

هجوم زمین‌خواران به اهواز

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:‌ اراضی عمومی و دولتی منطقه بهزاد شهر اهواز باز هم مورد هجوم تعدادی افراد زمین خوار و صاحب نفوذ قرار گرفت.
 
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز دوشنبه خود با انتشار این خبر افزوده است:‌‌ «این افراد در چند سال گذشته با وجود مخالف‌ها و اعتراضات مردم از طریق پرداخت‌های غیرقانونی توانسته بودند بخشی از اراضی عمومی مختص فضای سبز و مدرسه و اماكن عمومی را تصرف و اقدام به ساخت صدها واحد مسكونی كنند».
 
جمهوری اسلامی ادامه داده است:‌ «بعد از اقدامات نیم بند دستگاه قضایی استان كار تصرفات متوقف گردید ولی طی دو روز گذشته این افراد مجددا به این منطقه هجوم آورده و به صورت سازمان یافته در میان بهت و حیرت اهالی با حمایت برخی افراد متنفذ در دستگاه‌های دولتی مشغول ساخت و ساز شده‌اند». 

بنا به این گزارش، نماینده اهالی این منطقه گفت: «از پی‌گیری حقوق خود در استان خوزستان ناامید شده‌ایم و آماده حركت برای تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی در تهران هستیم».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
حیدر موسوی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
0
0
با سلام اراضی منطقه 6 اهواز بین ملاشیه و گلدشت و کوی سادات الان در حال ساخت وساز هستن و هیچ مامور شهرداری جلوی انهارو نمیگیره
اراضی بدون اسناد که ده ی 40 و 50 زمین کشاورزی بوده
تحت تصرف اشخاص شرور شد
تازه شهرداری این منطقه اسفالت و برق و اب و گاز برای این منطقه که حتی فک نکنم یکیشون هم سند داشته باشه نصب کردن
.............
پدر بزرگ من قول نامه و سند از قدیم سر این املاک داشت که به اسم مادرم نامگذاری شده
و الان ما هیچ حقی در این ملک نددارییم
با تشکر سید حیدر موسوی
از اهواز
امیدوارم کسی به من جواب بده کمک کنه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین