دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر یک دستگاه صنعتی است که فرایند پخت نان سنگک را به طور کامل به صورت اتوماتیک انجام میدهد. این دستگاه از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
نان سنگک
دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر دارای مزایای زیادی نسبت به روش پخت سنتی نان سنگک است. از جمله مزایای این دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر در اندازهها و ظرفیتهای مختلفی تولید میشود. قیمت این دستگاه بسته به ظرفیت، امکانات و کیفیت آن متفاوت است.
دستگاه تولید نان سنگک ماشینی به دو نوع تونلی و دوار تقسیم میشود.
دستگاه تولید نان سنگک تونلی شامل یک محفظه تونلی شکل است که از دو طرف با مشعلهای حرارتی احاطه شده است. خمیر آماده شده به صورت تک تک یا چند تایی درون تونل قرار میگیرد و در معرض حرارت قرار میگیرد. زمان پخت نان سنگک در دستگاههای تونلی معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
دستگاه تولید نان سنگک دوار شامل یک محفظه دوار است که از درون با مشعلهای حرارتی احاطه شده است. خمیر آماده شده به صورت یکنواخت بر روی سطح دایرهای شکل محفظه قرار میگیرد و به همراه محفظه به دور خود میچرخد. زمان پخت نان سنگک در دستگاههای دوار معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
دستگاههای تولید نان سنگک ماشینی دارای مزایای زیر هستند:
دستگاه پخت نان سنگک در حال حاضر در بسیاری از نانواییهای کشور مورد استفاده قرار میگیرند و نقش مهمی در تامین نیاز مردم به نان سنگک ایفا میکنند.
قیمت دستگاه شاطر اتوماتیک نان سنگک و دستگاه پخت نان سنگک بسته به عوامل مختلفی از جمله نوع دستگاه، ظرفیت تولید، کیفیت ساخت و برند سازنده متفاوت است. به طور کلی میتوان گفت که قیمت این دستگاه از حدود ۷۰ میلیون تومان شروع میشود و تا ۱۵۰ میلیون تومان نیز میرسد.
دستگاه شاطر اتوماتیک نان سنگک مزایای زیادی نسبت به شاطر سنتی دارد. از جمله مزایای این دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اگر قصد راه اندازی یک نانوایی سنگک را دارید، استفاده از دستگاه شاطر اتوماتیک و دستگاه پخت نان سنگک میتواند انتخاب مناسبی باشد. این دستگاه میتواند به شما کمک کند تا تولید نان را با سرعت و کیفیت بیشتری انجام دهید و در نتیجه سود بیشتری کسب کنید.
جدیدترین دستگاه پخت نان سنگک دستگاهی است که تمام مراحل پخت نان سنگک را به صورت اتوماتیک انجام میدهد. این دستگاه شامل بخشهای زیر است:
دستگاه نان سنگک اتوماتیک و دستگاه پخت نان سنگک مزایای زیادی نسبت به روش سنتی پخت نان سنگک دارد. از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دستگاه نان سنگک اتوماتیک و دستگاه پخت نان سنگک برای استفاده در نانواییها و کارخانههای تولید نان مناسب است. این دستگاه میتواند نیاز بازار به نان سنگک را به خوبی تامین کند.
برای راه اندازی کسب و کار تولید و انواع پخت نان و دستگاه پخت نان لواش و دستگاه پخت نان بربری و دستگاه پخت نان سنگک، با مراجعه به سایت صنعت ایران به آدرس اینترنتی www.sanat-iran.com یا تماس بگیرید یا فرم مشاوره رایگان را تکمیل کنید تا کارشناسان فروش با شما تماس بگیرند و جزئیات بیشتر را در اختیار شما قرار دهند.
ماداریم کجا میرویم...
به نظر افرادی که نظر منفی می دهند از ناوایان هستند به نظر بنده کار خیلی خوبی کرده اند البته ابتکارات بهتری در کشور چین و ژاپن هست که خوب هست خبرگزاری های عزیز پوشش دهند برای معرفی جالبه ما أین همه استارتاپ داریم در امور نان کسی ورد پیدا نمی کند که ما را از یک سری نانوایی که سطح فرهنگی پایین و سلامت کاری ( ...) سطح مدرکی اون ها پایین هست( برخورد بد با ارباب رجوع مخصوصا قشر فرهیخته و نخبه جامعه) وقت گرما خودم شاهد بودم عرق شاطر روی خمیر میریزد،یا سیگار کنار تنور پیدا میشه ، یا خمیر روی زمین افتد همون پخت می کنند میدن مردم و خلاصه هزار اتفاقی که متاسفانه سیستم بهداشتی پیگیری اون نیست
نانوایی ها کم هستند و کیفیت آرد پایین و عدم ماندگاری مناسب خمیر توسط شاطر برای آماده شده باعث میشه که در استان ما نان خوب فقط محدود به یک یا چند مورد برسد با این تکنولوژی ما از انحصار فامیلی بعضی ناوایی ها خلاص خواهیم شد تشکر
پخت سنتی خاصیت بیشتری داره
ماشینی فقط باگت و .....
سنگک ماشینی فقط برای صبح تا ظهر خوبه تازه ظاطر خوب باشه و آرد هم درجه یک
تو ااین تنور های فلزی که دیگه نون سنگک نمیشه
و اون خواص رو هم نداره
برای اینکه روی سنگ داغ باید پخته بشه اونم باسوختی غیراز گاز