پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۸۵۱۲۴
۲۰:۰۸
۱۴۰۲/۱۰/۱۹

سامانه بارشی به خوزستان وارد می‌شود

سامانه بارشی به خوزستان وارد می‌شود
مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به این استان خبر داد.
۲۰:۰۸
۱۴۰۲/۱۰/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اواسط وقت فردا، چهارشنبه جو خوزستان نسبتاً پایدار است و همچنان شاهد مه یا مه رقیق در برخی نقاط استان به‌ویژه در جاده‌های مواصلاتی و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی خواهیم بود.

وی ادامه داد: سامانه بارشی از اواخر روز چهارشنبه تا اواخر روز جمعه سبب ابرناکی، رگبار و رعد و برق به‌ویژه در مناطق شمالی، شرقی و بخش‌هایی از مرکز و بارش برف در ارتفاعات و وزش باد متوسط تا شدید در بیشتر مناطق استان خوزستان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: در شبانه‌روز گذشته بهبهان با ۲۵.۶ درجه سانتیگراد و ایذه با ۰.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق در خوزستان بوده‌اند. تغییر دمای اهواز در این مدت بین ۲۲ و ۵.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha